Min måndag & dagens Zille

Allmänt, Uteritter, Zilverster

Nu är klockan 22.10 och jag ligger i sängen. Dags att sova! Ska bli skönt då energin tog slut lite under kvällen. Det känns dock mycket bättre nu än innan. Det går åt rätt håll!

När jag kom hem från skolan idag bytte jag faktiskt om till träningskläder och sprang en liten runda. Dags att komma igång med årets löparträning! Nu i början kommer jag ta det extremt lugnt och i min egen takt. Personligen är det lättare för mig att köra kortare men mer pass än att dra igång hårt direkt. Men det var skönt att ta tag i det idag! Tänkte springa en sväng på onsdag också.

Efter det tog jag in hästarna, åt mat och sedan blev det ett konditionspass på Zille. Det gick SÅ bra! Han var avslappnad trots att han var så pigg. Övade mycket på att kunna reglera galoppen. Idag kunde jag verkligen bromsa upp och korta ned galoppsprång, det har jag inte kunnat på samma sätt tidigare. Målet är att ta över den lydigheten till hoppningen någon dag! Riktigt nöjd med honom idag. Så fin!

Efter det fixade vi i stallet och sedan har kvällen spenderats med plugg och redigering. Fick hem min nya USB kabel till vloggkameran så nu kan jag äntligen publicera vloggar som vanligt. Kommer upp en här i morgon bland annat!

Nu är det dock dags för mig att sova. I morgon är det tisdag och sista dagen av februari. Vi närmar oss vår! 🌸 Sov så gott fina ni så hörs vi i morgon. Godnatt! 💓

Under dagens kvällsfodring. Ser ni att Nalle kom in mer brun än gul idag?? Blir massor av borstning i morgon!

Längtar redan till GHS nästa år. WOHO!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229