Min gårdag som var kaos

Allmänt, Vardag, Milo, Katterna

Hej på er!

Hann inte kika in här något igår då vår dag var fullspäckad med grejer att göra. Började med att klockan ringde vid 7 och då var det dags att väcka Milo. Kan ju säga att det inte var någon hit. Sedan kom vi upp. Slängde i mig lite frukost och sen var det dags för Milo att äta sin gröt.

När vi sitter där så kommer jag på att vi hade glömt att ta bort kattmaten från Doris natten innan. Vi hade alltså låst in henne för att hon skulle fasta inför ingreppet vid kastration. I panik ringer jag mamma, som i sin tur ringer veterinären. Som tur var kunde de fixa att ta henne sist, så det löste sig. Då var det bara att börja packa in allt i bilen. Det vill säga vagnen, Milo, Melvin och Doris. Lämnade av Doris hos veterinären och sedan gick vi en härlig morgonpromenad i Tranås. Var riktigt fint väder så vi bara njöt. Milo satt dessutom upp i sittvagnen för första gången igår och det tyckte han var riktigt kul!

Sedan tog vi en kopp kaffe hos mormor och morfar innan vi åkte till Lindex för att handla lite kläder till Milo. Behövde lite mer i 74! Efteråt åkte vi hem, lagade mat och laddade upp inför eftermiddagens babysim.

Milo tyckte babysimmet var lika roligt som alltid. Det var tema balans och ankor. Efteråt åkte vi hem för att dricka kaffe med Dennis innan han åkte iväg på hockey med två av våra kompisar. Jag & Milo åkte till mina föräldrar för lite middag och mys. Sedan åkte jag hem skapligt för att ge Milo välling för första gången och även försöka få honom att sova i egen säng.. hur tror ni det gick?😉

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229