Mer förberedd

Allmänt, Vardag
En bra tisdag går mot sitt slut. Först en lugn morgon, jobb på nytt ställe, bra dressyrpass på Zille och sedan en lugn kväll hemma. Kom hem runt 18 och då satt jag en stund i kontoret. Fixade med papper osv. Sedan en dusch innan vi dukade fram lite kvällsmat. På tisdagar kollar vi alltid på Trafikpoliserna, väldigt intressant program. Det Stora Hoppet sänds på tv3 samma tid men eftersom vi inte har den kanalen får vi kolla på det i efterhand. Annars är det ett väldigt roligt program! Alla program som innehåller hästar tycker jag i och för sig är kul.


Vi lade oss i sängen tidigt i kväll och det känns riktigt skönt. Min tanke är att släcka ned datorn innan 22. Fram tills dess ska jag kolla runt lite praktiska saker kring en dröm jag har. Kan ge er en ledtråd, jag drömmer om att starta eget företag..

I kväll känner jag mig mycket förberedd än igår. I morgon är jag bokad på en avdelning jag har varit på tidigare. Skönt att komma till ett ställe som man känner till! Börjar jobba 7.45 i morgon bitti så alarmet ringer tidigt. Det är heligt att hinna dricka morgonkaffet i lugn och ro.

En bild på sommarens semester på Öland får pryda detta inlägg!

Gillar

Kommentarer

LovisaLein
LovisaLein,
Men å så fin bild! nouw.com/lovisalein
elincarlssonse
elincarlssonse,
Vad glad jag blir! tack 🦄💜nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229