Måndagsmorgon

Allmänt, Vardag, Drickbart, Graviditeten

Godmorgon!

En ny vecka är på ingång och den ska bli intressant. Ser mest fram emot onsdag då jag hoppas på nya besked angående min sjukskrivning och även om det blir kejsarsnitt eller en vaginal förlossning. Det är även min sista sjukskrivningsdag då, så håll tummarna!

Men idag är det måndag den 18e juni. Vi har gått in i midsommarveckan och min mamma har påbörjat sin semester, nu är det alltså sommar på riktigt. Känns lite som att jag har sommarlov. Är fortfarande sjukskriven 50% och tillgänglig för jobb 50%. Dagens planer är att fixa här hemma. Tvätta och fixa ärenden på datorn.

Lite senare idag ska jag hem till mina föräldrar. Tänkte rida ut Zille en sväng och fixa i stallet. Utöver detta har jag inget mer planerat alls. Ganska skönt det också!

Till morgonens kopp kaffe läste jag i en av mina gravidtidningar. Innan kändes allt med förlossning långt borta, men nu närmar det sig med stormsteg så nu känns det väldigt intressant att sätta sig in i allt. Nästa vecka ska vi även på en förlossningskurs på det sjukhus vi planerar att föda på. Det blir spännande.

Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs
Viktor Högnäs,
Stort godmorgon till dig du! 😃 www.nouw.com/viktorhognas
elincarlssonse
elincarlssonse,
Detsamma till dig! 😃nouw.com/elincarlssonse
sweetwords
sweetwords,
Mysigt att läsa gravidtidningar och de där muggarna är så finanouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229