Måndagsmorgon

Allmänt, Ätbart

Godmorgon!

Dennis klocka ringde vid 06.10 idag då han började jobba vid 7. Jag gick upp samtidigt som honom då jag var hungrig, törstig och helt enkelt inte kunde sova längre. Så släppte ut Melvin en sväng, han ville inte alls gå upp först. När vi sedan kom in igen lade han sig i soffan och somnade direkt.

Jag har i varje fall precis fått i mig lite frukost och nu står Nyhetsmorgon på i bakgrunden. När det blir ljust ute ska jag och Melvin gå på en promenad. Innan dess tänkte jag skriva lite inlägg till bloggen, göra mig i ordning, ta hand om kaninerna, bädda sängen osv. När jag är klar i huset åker jag och Melvin hemåt.

Planen hemma är att båda hästarna ska motioneras och stallet ska fixas. Tänkte tvätta lite schabrak och putsa lite utrustning också. Jag sover hemma i natt så kvällen kommer jag spendera med att jobba vidare på mitt gymnasiearbete och söka lite jobb.

Vad ska ni göra en måndag som denna? 😄

Frukost, bästa jag vet!

Gillar

Kommentarer

miirandaa
miirandaa,
Har nu avslutat min veckans blogg tävling, in och kika om det var just du som vann. Annars drar jag igång en ny tävling redan imorgon. 😊
Kram!
nouw.com/miirandaa
elincarlssonse
elincarlssonse,
Okej ska kika in 😊nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229