Måndag

Allmänt, Vardag

Godmorgon!

Måndag idag och ännu en ny vecka är på ingång. Dennis åkte till jobbet som vanligt i morse och jag somnade om fram till 9 (!). Kroppen kanske behöver lite extra sömn nu, det känns som det i varje fall. Men då gick jag och Melvin upp, gick ut i trädgården en stund och sedan var det dags att plocka fram frukost. Åt den framför Nyhetsmorgon och nu tänkte jag uppdatera er lite innan vi fortsätter den här dagen.

Mina dagar innehåller ju inte särskilt många planer, utan man gör vad man orkar med i denna värme. Idag ska det bli 30 grader men det ser ut som att resten av veckan ska vara svalare. Hoppas hoppas! Det jag hade tänkt att göra nu under förmiddagen är att packa lite till. Skönt att slippa stressa med packningen nu när jag ändå är sjukskriven och att vi i samband med flytten precis ska få barn. Vi köpte nya flyttkartonger igår så nu kan jag packa mer!

Sedan åker jag hem till mina föräldrar. Njuter av deras AC, tar hand om hästarna och i eftermiddag blir det fika ihop med mamma & hennes väninna. Trevligt! Annars blir det en lugn kväll. Vill vara hemma och mysa med Dennis bara. Kanske skulle passa på att ta ett bad i sjön.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229