Lyckad tisdag

Allmänt, Bilar

Jag som alltid brukar ha ett hat mot tisdagar har idag fått ändra tanke. Har haft en bra dag och humöret har varit på topp.

Under en vanlig tisdag går jag i skolan från 8 till 15.20. Men idag gick jag i skolan från 9.25 till 13! Bara det gjorde en extrem skillnad. På idrotten idag hade vi riktigt bra och roliga övningar. Tror jag kommer känna av rejäl träningsvärk av det här senare i veckan. Gött!

Efter skolan åkte jag hem, åt lite kinamat som blev över från igår och sedan kom hovslagaren hit. Zille fick nya skor + snösulor och Nalles hovar jämnades bara till lite då han går utan skor. Zilles ena hov fick sig en ordentlig check också så det var skönt. Han har varit lite varmare i ena hoven några dagar i rad, men endast när vi kvällsfodrar. På morgonen har alla lika temperatur. Det skulle kunna vara ett litet tecken på en mindre hovböld men det var det inte. I stället såg allt helt perfekt ut och han verkar precis som vanligt. Vilken lättnad! Jag som blir orolig för minsta lilla.

Eftersom Zille blev skodd blev det vila idag. I stället packade jag väskan och åkte till Dennis. Kvällen har sedan spenderats ihop med honom. Bästa ❤️

Nu är det dags att släcka ned och sedan sova. Godnatt! 💓

Min lille pärla!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229