Lördagsmorgon

Allmänt

Godmorgon alla fina!

Lördag idag och jag vaknade redan vid 7. Låg kvar i sängen en stund innan jag gick upp. Jag har precis ätit upp min frukost och nu tänkte jag skriva ett inlägg här innan jag ska kolla igenom mitt gymnasiearbete. Det ska nämligen lämnas in på måndag!

Dennis ska snart iväg för att hugga i skogen med sin pappa. Först var planen att han skulle till Tranås för att ta ned träd i en trädgård, men det blev lite ändrade planer!

Dagens planer är att Zille ska ridas, Nalle ska promenera (beroende på underlaget) och i kväll kommer min morbror med familj hem till oss. De ska fira mamma som fyller år nästa vecka. Så det lär bli god mat och trevligt sällskap! Det ser jag fram emot.

Det är så här min lördag kommer att se ut. En härlig dag med timmar i stallet! Tanken är att Zille ska ridas ut lite lösgörande. I morgon är det hoppträning för hans del nämligen. Vi ska träna privat så vi får hoppas att det går bra! Ger så mycket mer att rida privat än att rida i grupp. Speciellt när Zille är så stor om man jämför med de andra. Sedan blir han lite vääääl galen när vi rider i grupp, tror han kommer lugna sig något enormt när vi får träna själva. Dock lär det bli spännande om två veckor när han ska ut på tävlingsbanan igen... 😉

Dagens frukost! Vatten, te och havregrynsgröt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229