Lördag

Allmänt, Drickbart

Godmorgon!

Lördag idag och jag tog en rejäl sovmorgon. De brukar säga att man sover sämre som gravid men de senaste dagarna har jag snarare sovit bättre, eller åtminstone längre än vad jag brukar. Dennis gick upp strax efter 5 i morse för att jobba, jag däremot somnade om flera gånger fram till 9 ungefär. Då gick jag upp, dukade fram frukost och nu sitter jag i soffan framför Nyhetsmorgon. Tänkte göra mig en kopp hallonbladste och fortsätta ta det lugnt en stund.

Ska väl se om jag ska fixa här hemma en sväng innan jag åker hem till mina föräldrar. Ska se om det finns mer saker jag kan packa ned redan nu. Har inte så mycket planerat idag. Ska skjutsa in mina föräldrar till Tranås i eftermiddag och sedan antar jag att de ska ha skjuts hem i kväll. Annars är denna dag helt oplanerad förutom att ta hand om hästarna. Dennis ska åka iväg och hjälpa till på en RC tävling i Eksjö senare idag. Faktiskt ganska skönt med en oplanerad lördag för min del.

För övrigt är vädret så skönt just nu! Svalare, blåser och mycket moln på himmeln. Lite mer lagom, uppskattas nog av både djur och gravida, hehe.

Något annat som är väldigt gott just nu är kall Oboy, åh så gott!

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
mer mat o mer sömn brukar innebära att kroppen laddar upp inför FL 💪🏻 inte sovit så bra under hela graviditeten som jag gjort den senaste veckan, helt underbart 😍nouw.com/angelicacarlsson
elincarlssonse
elincarlssonse,
Jag som är hungrig hela tiden också 😆 Men åh, då kanske kroppen börjar förbereda sig lite nu då, hoppas att dom inte vill vänta allt för länge 😍 Så skönt med lite ordentligt sömn!nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229