Ledig onsdag på ingång

Allmänt, Hem & Inredning

Godmorgon på er!

När Dennis gick upp för att åka till jobbet kunde inte Melvin somna om. Så vid 7 gick vi upp, Melvin tog en kiss i trädgården och sedan landade vi i soffan. Tände en brasa och plockade fram frukost som jag åt framför Nyhetsmorgon. Har även hunnit sätta igång både en tvättmaskin och en diskmaskin. Melvin har legat i soffan och sovit sedan vi kom in. Tanken är att vi ska gå en promenad när det har blivit ljust.

Idag har jag alltså en ledig onsdag framför mig. Totalt älskar att ha en ledig dag mitt i veckan. Jag kommer försöka vara effektiv nu under förmiddagen. Ska skriva ett naturprov i morgon så det är bäst att plugga in i det sista. Ska även fixa lite här i huset innan jag åker hem.

Tanken är att Zille ska ridas i eftermiddag. Enligt SMHI ska det bli plusgrader och regn senare idag. Kanske kan underlaget bli lite bättre, men då får ju regnet inte frysa igen. Då blir det halt igen. Vill ha bra underlag så man kan rida ordentligt! Antingen plusgrader eller rikligt med snö. Zille ska ridas i varje fall. Tror även jag ska ta en promenad med Nalle, men vi får se lite hur pass mörkt det hinner bli.

I kväll blir det lillördag för hela slanten. Ska testa en ny maträtt i kväll och bara ha det mysigt framför Bonde Söker Fru och Syrror. Känns som en toppen kväll. Älskar våra myskvällar!

Något annat jag uppskattar väldigt mycket är en sådan här start på dagen. En tänd brasa, levande ljus och Nyhetsmorgon i bakgrunden. Med den här utsikten sitter jag just nu och pluggar varvat med att jag jobbar med bloggen. Idag spelar jag även in en vlogg. Känns roligt!

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,

🎅 Bolmgrens Julkalender 2016 🎅
Lucka 7 är nu öppen! In och kika vad som döljer sig i den ❤️
nouw.com/bolmgren
elincarlssonse
elincarlssonse,
Vad kul! Ska kika in 😊❤️nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229