LEDIG FREDAG

Allmänt

Godmorgon på er!

Jag är i full gång med att redigera videos. Planen är att hinna redigera två videos nu under morgonen. Både gårdagens vlogg och gårdagens dressyrträning. Men det är kul att redigera så det gör ingenting!

Jag har faktiskt studiedag idag och det känns riktigt skönt. Kom upp 7.15, sade hejdå till mamma innan hon tog min bil till jobbet. Senare idag ska jag nämligen ta med Chappe (eventuellt Melvin också) till mammas jobb. Som jag har nämnt här i bloggen innan jobbar mamma inom äldrevården och de blir så glada när det kommer hundar och hälsar på. Melvin har varit där ett par gånger tidigare men Melvin har aldrig varit där. Så det blir trevligt! Annars tror jag inte att det är något mer jag ska göra inne i Tranås. Blir nog rätt lugnt!

Väl hemma igen ska jag fixa i stallet och med hästarna. De tar det lugnt idag. Eventuellt en promenad i skogen, får gå med hundarna en runda först för att se om det är någon is kvar där vi brukar gå. När jag är klar med allt hemma åker jag till huset. Vi tänkte spendera fredagskvällen där. Mysigt!

Har ni några planer för idag?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229