Långhelgens planer

Allmänt, Vardag

Har ju 4 lediga dagar den här veckan, här är planen för dessa:
Torsdag: Ska gå upp skapligt för att hinna rida Zille innan den värsta värmen kommer. Ska bli 26 grader och strålande sol i morgon. Då rider jag helst inte mitt på dagen! Ridning på morgonen och sedan spenderas dagen hemma hos mina föräldrar. Det ska fixas i trädgården och en grävmaskin ska köras hit. Det kommer bli så bra! Sedan hörde jag att de skulle bjuda på grillat också. För övrigt ska jag njuta av massor med glass i solen ☀️
Fredag: Zille ska ridas någon gång under dagen då det ska bli lite sämre väder. Det ska bland annat komma ner lite regn! Under dagen ska jag åka in till Tranås en sväng. Vill köpa hem blommor och även hälsa på mormor och morfar. På kvällen får vi besök av min bästa vän och hennes sambo! Kan ju inte bli annat än lyckat!
Lördag: Ska iväg till Aneby för att kika på ponnytävlingar. Min förra ponny och hennes ägare ska nämligen starta två klasser där. Då ska vi självklart dit för att titta och heja på! Förutom det ska jag rida min egna häst, men annars är det oplanerat.
Söndag: Vad jag vet en oplanerad dag förutom att Zille ska motioneras.

Gillar

Kommentarer

Sandrachorsell
Sandrachorsell,
Låter som en rolig vecka 😀nouw.com/sandrachorsell
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229