Långhelg & besök hos barnmorskan

Allmänt, Vardag, Ätbart, Bilar, Graviditeten

Så där ja! Nu har påskhelgen kommit och det är dags för 4 dagars ledighet, sitter inte fel. Ska bli väldigt skönt med lediga dagar. Har mycket trevligt inplanerat så jag ser verkligen fram emot den här helgen.

Jag började min skärtorsdag med ett besök hos barnmorskan. Ett ganska "onödigt" möte på 10 minuter, det enda vi gjorde var att jag fick förklara hur jag kände och sedan bokade hon en tid hos gynläkaren nästa vecka. Så jag skulle försöka ta det lite lugnt nu under mina lediga dagar och sedan blir det både gynläkaren och RUL på samma dag. Längtar verkligen dit!

När jag var klar åkte jag till jobbet och kom dit lagom till frukost. Dagen rullade på snabbt tills det var dags att sluta vid 12.30. Sedan dess har jag åkt till mamma & pappa, ätit våfflor, säkerhetskopierat mobiler och bokat en besiktningstid för min bil. Det som står på schemat nu är att bege mig ut till stallet och rida ut Zille en sväng. Solen skiner så det lär bli en härlig tur ute på grusvägarna.

Köpte sura björnar på Lidl idag och de var SÅ goda. Typ 8 kronor för en påse!

Gillar

Kommentarer

sofiarosten
sofiarosten,
Så spännande att du är så ung och gravid! Kom precis in på din blogg av en slump 😊nouw.com/sofiarosten
elincarlssonse
elincarlssonse,
Vad roligt att du hittade hit! Ja, det är en magisk känsla att få bli en ung mamma. Helt fantastiskt! 😊nouw.com/elincarlssonse
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vad mysigt att få bli ung mamma! Dom där sura björnara är så goda 😊nouw.com/sofialissmyr
elincarlssonse
elincarlssonse,
Ja, det känns fantastiskt! 😍 Yes, måste köpa hem en påse snart igen 😅😍nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229