Långhelg

Allmänt, Vardag, Milo, Melvin

Torsdag idag och vi har nu påbörjat veckans långhelg. Så himla mysigt att hela familjen är lediga i 4 dagar. MYS! Har lite planerat men först och främst renovera i hallen. Dennis började igår och det ser ut att bli riktigt bra! Så taggad på att äntligen få hallen klar, vi satte ju upp själva väggen runt jul men sedan har vi tagit andra projekt emellan.

Annars så ska Zille ridas alla dagar förutom lördag. Då ska vi nämligen till Österbymo för att besöka Momarken och även Milos kusin som kom
till världen förra veckan. Så mysigt!

Om ni undrar vad som har hänt de senaste dagarna när jag inte har uppdaterat:

Måndag: Melvin fick besöka frisören och han blev så fin! Medan han klippte sig tog jag & Milo en promenad med barnvagnen i regnet. Efteråt tog vi en kopp kaffe hos min mormor och morfar. På kvällen red jag Zille och Dennis sålde sin bil.

Tisdag: Hade en lugn dag hemma men på eftermiddagen åkte vi till stallet. Red igenom Zille lösgörande i paddocken och det gick över förväntan. Fina häst!

Onsdag: Thea & hennes son Liam kom på lite fika & lek. Så mysigt! När Dennis kom hem från jobbet tog vi en fika på altanen innan han började i hallen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229