Kall onsdagsmorgon

Allmänt, Ätbart, Melvin

Godmorgon på er!

Vilken kall morgon det är idag. Jag och Melvin vaknade strax innan halv 9. Så då begav vi oss ut på en promenad direkt så vi hade det avklarat. Snön yr utanför fönstret och det är minusgrader. Det är bara -2 men blåsten gör att det känns mycket kallare. Efter vår promenad så gick vi in, tände i brasan och åt frukost. Melvin sover i soffan som vanligt. Han är så söt!

Planerna idag är inte helt spikade. Förmiddagen tänkte jag och Melvin spendera här i huset. Måste försöka få upp lite värme i huset, ta hand om kaninen och fixa lite innan vi åker hemåt. Det var 13 grader när jag gick upp.. Brrrr! Så tanken är att få upp värmen ordentligt så att hela huset värms upp något. När jag kommer hem ska hundarna få gå en promenad och stallet ska fixas. Vi får se om Zille ska vila idag eller i morgon. Det beror lite på vädret också!

Kvällen kommer spenderas här i huset. Det är lillördag så tänkte att vi kanske skulle laga någon mat. Gäller bara att komma på vad vi ska äta. Får bli dagens uppdrag! Utöver detta så tänkte jag faktiskt ta ett bad. Var riktigt länge sedan nu. Blir att ta ett skumbad i kväll! Ser fram emot att krypa ned i varmt vatten, bland det skönaste som finns!

Utöver detta så är det lite jobbansökningar som ska skickas in och lite finslip på mitt gymnasiearbete. Let's go!

Lite av dagens frukost! Hallon, banan och en kopp te. Förutom detta blev det två knäckebröd också!

Kallt under morgonens promenad!

Min lille Melvin i soffan. Han är mästaren på mys!

Gillar

Kommentarer

Johannapetre
Johannapetre,
Har nu avslutat min veckans blogg tävling, in och kolla om du vann! Annars kommer det en ny tävling imorgon😊nouw.com/johannapetre
elincarlssonse
elincarlssonse,
Okej 😊👍🏼nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229