Kall morgon & frukost

Allmänt, Vardag, Ätbart, Drickbart

Det blir en dag hemma idag. Migränen (eller huvudvärken) sitter i så jag började den här tisdagen med en Alvedon. Släppte ut Melvin i trädgården, tog fram lite frukost som jag åt framför Unga Föräldrar. Det blev vaniljfil, banan och äpple. Så gott!

Den här dagen ser ut att bli en lugn dag. Ska försöka vila upp mig, dricka och mysa med djuren. Hoppas att jag känner mig piggare framåt eftermiddag/kväll så att jag kan åka till stallet. Saknar det så mycket! Sedan vill jag förstås tillbaka till jobbet för att jobba heldag onsdag och sedan en halvdag på torsdag innan det blir långhelg. Skönt!

Dennis blev utringd vid 2 i natt för att röja av årets förhoppningsvis sista snö. Han kom hem för en liten stund sedan för att äta frukost och byta bil. Det gäller att ta vara på den sista snön med vinterbilen förstås, haha. Han åkte för en liten stund sedan så jag har krupit ned under filten igen. Det visade -6 grader ute när vi gick upp men nu är det åtminstone -3. Snön virvlar utanför så det känns skönt att bara mysa här inne just nu. 

Hur mår ni idag?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229