Julfirande x3

Allmänt, Milo

Sådär! Nu är vårt julfirande klart för i år. Tänkte att jag summerar det här:

Uppesittarkväll & Lilljul: Har blivit en tradition att vi åker hem till mina föräldrar, äter gott, öppnar julklappar och spelar Bingo på uppesittarkvällen. Mycket trevligt! Vi fick så mycket fina julklappar. Milo fick också så mycket roligt som han tyckte om.

Julafton: Vi firar vart annat år så nu var det dags att fira med min sida av släkten. Först julmat och sedan kom tomten på besök. Milo var lite rädd, men det gick bra när morfar höll i honom. Toppen! Även här fick han mycket leksaker & vi fick bra grejer i vårt julklappsbyte. Efter firandet åkte vi hem till mina föräldrar för att spendera kvällen där.

Juldagen: Firade ihop med Dennis släkt idag och vi började med gröt vid 12. Sedan öppnade vi julklappar och fikade. Under eftermiddagen åt vi julmat. Riktigt gott! Milo fick fina leksaker även denna gång.

För att summera julen 2019 har den varit riktigt bra och mysig! Vi har fått fina klappar som jag verkligen är glad för. Mycket fint till hemmet som jag hade önskat mig men även till mig själv. Milo har fått mängder av leksaker så vi behöver fixa någon mer typ av förvaring i hans lekrum. Men han är överlycklig över alla nya bilar, traktorer & tågbanor. Julen är barnens högtid helt klart ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229