Jag är SÅ klantig...

Allmänt

Godmorgon på er!

Blev inget godnatt-inlägg här igår, men det finns en anledning till det. Igår när jag och Dennis städade huset råkade mobilen slinka ur mitt grepp och landade i skurhinken. Vi tog upp den så fort vi kunde, men det blev ändå inte så bra... Försökte torka den och massor, men den blev inte sig själv, hehe. Så just nu har jag Dennis gamla mobil. En iPhone 6 Plus. Tur att han hade kvar den!

Idag är det måndag i varje fall. Det blev riktigt sent för oss i går då vi höll på med säkerhetskopior och allt möjligt. Blev inte så smidigt då min säkerhetskopia var för stor för Dennis gamla mobil. Den har nämligen 16GB och min säkerhetskopia var över 20. Så först fick vi lägga in säkerhetskopian i Dennis nya iPhone 7 för att sedan radera innehåll och sedan säkerhetskopiera igen. Sedan kunde vi tillslut lägga in den rätta säkerhetskopian i den mobilen jag ska ha, Sedan lägga in Dennis säkerhetskopia i hans mobil igen. Det blev krångligt kan man säga, hehe.

Jag har precis ätit frukost i varje fall. Ska strax ta en dusch och ta hand om kaninerna. Vid 11.50 börjar jag skolan idag och sedan slutar jag vid 14. En kort och bra måndag med andra ord. Efter skolan ska jag direkt hem. Stallet ska fixas och båda hästarna ska promeneras. Utöver det blir det en pluggmåndag. Brukar göra det varje måndag när jag sover hemma. Smidigast så!

Tog bilder när min iPhone 6 låg i ugnen igår... Vet inte om de finns kvar på Dennis mobil. Men så länge får ni denna bilden som jag har tagit från Google. En sådan här mobil använder jag nu! Ovant med en plus, så stor!

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
🎅 Bolmgrens Julkalender 🎅 Lucka 12 är nu öppen! In och kika vad som döljer sig i den ❤️nouw.com/bolmgren
elincarlssonse
elincarlssonse,
Ska kika in 😊👍🏼nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229