Hur kan man tappa båda??

Allmänt, Uteritter, Zilverster

Fortfarande rätt låg i energi efter gårdagen. Men gick ut till stallet, fixade i ordning Zille och sedan begav vi oss ut på grusvägarna. Det var underbart att få komma ut lite och andas frisk luft.

Själva ridpasset gick helt okej. Sämre än igår men ändå inte dåligt. Det blåste vilket resulterade i att det blev svårt för mig att behålla Zilles fokus. Vi red mycket i galopp så vi kan väl kalla det lite konditionsträning. I morgon blir fokuset på lösgörande övningar precis som vi gjorde igår. Bara att rida mycket sådana övningar och kämpa på. Nästa vecka är det dressyrträning också så det passar ju perfekt!

Men när vi kom hem och ställde upp honom i stallgången såg jag att det fattades något. Nämligen damaskerna bak. Vi lyckades alltså tappa båda 2? Åkte tillbaka med bilen och hittade dem. Den ena hade spännet släppt på och den andra hade bara lossnat. Hehe, vår vanliga tur 😉

Zille innan vi red iväg! Under nästa vecka blir det manikyr. Han har SÅ lång man och skägg överallt. Men har man haft vintervila så har man!

Gillar

Kommentarer

amandasarhus
amandasarhus,
Åh vilken fin häst😍 Kika gärna in på min blogg och delta i min veckans blogg-tävling! Kram<3nouw.com/amandasarhus
elincarlssonse
elincarlssonse,
Visst är han fin 😍 ska kika in ☺️ kram!!nouw.com/elincarlssonse
michellepetersson
michellepetersson,
Oj det va bra gjort att lyckas få av sig båda två, haha! 😉nouw.com/michellepetersson
elincarlssonse
elincarlssonse,
Jaa, vet inte riktigt hur det gick till 😂😂nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229