Hemma en HEL dag ?

Allmänt, Vardag, Ätbart

Vet ni vad? Sedan jag flyttade hemifrån är detta första dagen någonsin som jag kommer att vara hemma en hel dag. Annars är jag i stallet varje dag och åker emellan. Men jag är fortfarande sjuk så mamma ringde mig och sa att de kunde göra stallet åt mig. Jag ska inte anstränga mig idag så det hade ändå inte blivit någon ridning. Så himla snällt att de alltid ställer upp, de är bäst ❤

Jag har tagit det lugnt mest hela dagen. Myst med djuren, tvättat och planerat lite. Var bara sugen på en enda sak idag och det var wok. Så jag slängde ihop en snabb och vegetarisk wok. Den har jag precis ätit upp så nu ska jag klippa ihop och ladda upp filmerna från tävlingen i söndags. Som ni förstår är det inte många knop som görs här hemma. Men det kanske är vad som behövs för att bli frisk så fort som möjligt.

Om några timmar kommer Dennis hem från jobbet. Det ser jag fram emot! Blivit bokad på jobb senare i veckan så då hoppas jag verkligen att jag är pigg. Har ni inga husmorstips för att bli frisk/hålla sig frisk? Då får ni gärna skriva en kommentar!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229