Hej 2018!

Allmänt

Men hej det nya året! Är ni taggade på 12 nya kapitel och 365 sidor att fylla? Det är jag! Jag gillar ju nyår, det ger mig alltid en motivationskick. Nu ska jag planera mitt år. Det blir ett spännande år på många plan. Tänkte att jag ska skriva om några mål inför året i ett separat inlägg.

Först måste jag bara berätta om vår nyårsafton! Det blev många mil igår då Dennis har köpt sig en vinterbil. Det blev minst sagt ett äventyr, tror vi kommer minnas det där om några år och bara skratta åt allt som gick fel, alltså verkligen allt (😂 ). Men hem kom vi till slut dock lite sena hem till mamma och pappa. Vi blev bjudna på trerätters (SÅ GOTT!) Till förrätt åt vi kräftsoppa med vitlöksbröd (ska äta den till middag idag, cravings!), till varmrätt blev det helstekt fläskfilé med hasselbackspotatis och pappas hemgjorda sås och sedan marängsviss till efterrätt. Allt var hur gott som helst! Sedan blev det två bad i badtunnan. En lyckad kväll med min fina familj!

Kom hem runt 1.30 och däckade direkt i sängen. Dennis gick upp vid 7 men jag sov vidare till 10 (!!!). Gick upp, släppte ut katterna i regnvädret och satte igång en tvättmaskin. Nu dricker jag kaffe och bloggar. Om några timmar kommer mamma hit. Då ska vi äta kräftsoppan till lunch här hemma innan vi åker iväg en sväng. Vi ska till Västervik faktiskt för att hämta en grej. Men det vill jag inte avslöja ännu!

Hästarna får en lugn nyårsdag. Nalle var väldigt nervös igår så de fick gå in tidigt. Mina fina killar ❤

(En lånad bild)

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Ska bli kul att följa er och era äventyr under det nya året! nouw.com/mariellefriman
elincarlssonse
elincarlssonse,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229