Härlig start på dagen

Allmänt, Ätbart, Melvin, Livet på landet

Godmorgon!

Lördag idag och jag vaknade av mig själv runt 8. Solen lyste in i sovrummet och allt jag såg var en blå himmel. Då kunde jag inte ligga kvar i sängen längre utan jag pussade Dennis och sedan gick jag och Melvin ut på en morgonpromenad. Vägarna var av ren is, så det var tur att de hade sandat! Verkligen fint väder ute idag, som vår fast lite för kallt.

I skrivandets stund ligger nu Melvin på mattan och äter hans favoritben, nämligen den sorten som är inlindad i torkad kyckling, och jag sitter framför datorn med en skål yoghurt. Tycker att fruktyoghurt med bitar är bland det godaste som finns just nu. Gott!

Från början var planen att åka in till Tranås och möta upp en vän för en fika. Tyvärr har hon blivit sjuk (krya!) så vi får ta det en annan dag. Men jag ska ändå in till Tranås idag då jag ska hem till min mormor & morfar. Det är dags att göra i ordning årets påskägg! Tradition, fast i år ska de utdelas en vecka tidigare, alltså redan nästa vecka. Så det blir mysigt!

Annars har vi inget mer planerat idag. Får se vad Dennis är sugen på att göra senare när han vaknar. Nu ska jag börja röja lite i köket och sedan lägga ut receptet på maten vi åt igår. Håll utkik!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229