Händelserik dag

Allmänt, Vardag

Vaknade upp och trodde att det var en helt vanlig onsdag som väntade mig. Men så fel jag hade! Det känns som att det har hänt saker på löpande band!

Skoldagen idag gick väldigt snabbt och smidigt. Två redovisningar och båda gick hur bra som helst. Vi skulle presentera dikter på svenskan, tydligen är jag en väldigt bra diktläsare. Fick ett A, man kanske borde bli poet?😉

Skämt och sido. Dock började dagen spåra ur redan på väg till skolan. När jag närmade mig skolan började min lilla Audi lukta väldigt mycket bränt, alltså VÄLDIGT bränt. Ringde pappa så han kom och hämtade bilen i skolan. Mycket riktigt hade den gått sönder så det bara rann ur olja. Bra start på dagen 😂

Jag tog pappas bil hem då han stannade kvar och fixade felet. Sedan hade Chappe fått problem med ögat så det blev ett oplanerat besök hos veterinären. Som jag skrev i ett tidigare inlägg har han ett sår på hornhinnan.

Under dagen fick jag även riktigt ont i ryggen så hästarna fick vila. I morgon är det dressyrträning så då hoppas jag att den känns bättre!

Senare tog jag min lagade bil (Tack pappa❤️) och åkte till Aneby. Har spenderat kvällen ihop med Dennis. Mysigt värre!

Nu ska vi ta och sova. I morgon har jag studiedag. En riktigt spännande sådan! Vi hörs då, godnatt ❣️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229