Gravid vecka 36

Allmänt, Vardag, Elin, Graviditeten

Igår gick vi in i vecka 36 och idag är det endast 33 dagar kvar till BF. När han kommer till världen hoppas jag att det är svalare och mer behagligt ute. Värmen som vi har nu är verkligen hemsk, speciellt som gravid 😅

Enligt Preglife är bebis nu ca 45cm lång och väger ca 2,59 kg i veckans början och 2,76 i veckans slut. Denna vecka utvecklas inte bebis så mycket utan lägger endast på sig i vikt och förbereder sig inför livet utanför. Det börjar även bli trångt där inne och ja, det märks. Man känner av alla rörelser hur tydligt som helst nu.

På mamman står det att troligtvis har barnet nu fixerat sig i bäckeningången. Jag ska få reda på det nästa onsdag då de ska göra ett ultraljud på hans huvud. Sist kunde man röra på det, så de vill se om han har tagit sig längre ner nu. Annars kan man ha svårt att sova, vända sig ofta och drömma tydliga drömmar. Det stämmer in!

Annars påpekar den att man ska försöka vila ofta och att många upplever de sista veckorna som långsamma och tunga. Och ja, det börjar verkligen bli tungt nu!

Magen i vecka 36 💙

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229