Gravid i vecka 30

Allmänt, Vardag, Elin, Graviditeten

Igår gick vi in i vecka 30 med graviditeten så idag är det bara 75 dagar kvar till BF. Hej och hå vad tiden går snabbt!
Vågen visar +11kg och mitt SF mått ligger på 29cm. Hjärtslagen låg på 138 slag i minuten och mina värden är bra, ja förutom att det var +1 på äggvita i urinen. Ska ta om det provet igen om ca 3 veckor.
Förutom bukväggsbråcket mår jag fint! Upplever mig mer och mer gravid. Men jag mår väldigt bra annars. Tvättar, packar BB väskan och funderar på lillens framtida rum. Försöker förbereda mig mentalt på en förlossning men det känns lite svårt när jag ännu inte vet om det blir ett planerat kejsarsnitt eller en vaginal förlossning. Jag har åtminstone skrivit ett förlossningsbrev inför en vaginal förlossning som ligger nedpackad i väskan.
Bebisen i magen ska enligt appen vara 36cm lång, väga cirka 1.5 kg. Lungorna, musklerna och hjärnan fortsätter att utvecklas medan skelettet blir allt hårdare. Han har vänt sig med huvudet mot bäckeningången vilket barnmorskan bekräftade igår. Alla sparkar är även upp mot mina revben nu och han är väldigt livlig där inne.

Gillar

Kommentarer

Julia_schmidt
Julia_schmidt,
Vilken fin mage du har! Tänk att innan denna vecka är över så är du nere på att ha mindre än 75% av graviditeten kvar, så otroligt! byter också denna vecka idag och går in i vecka 31 😊nouw.com/julia_schmidt
elincarlssonse
elincarlssonse,
Åh, tack snälla du! 🤗 Ja, det närmar sig verkligen 😍 Tycker tiden har gått så himla fort!nouw.com/elincarlssonse
malinpatriksson
malinpatriksson,
elincarlssonse
elincarlssonse,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229