Godmorgon tisdag

Allmänt

Godmorgon på er!

Tisdag idag och jag har för ovanlighetens skull sovmorgon. Börjar vid 9.25 så det känns riktigt skönt. Ni som känner mig vet att jag inte gillar tisdagar så värst mycket. Så detta underlättade något enormt!

Dock valde jag att inte ta någon sovmorgon utan gick upp runt halv 7. Åt lite frukost och sedan gick jag och mamma ut till stallet. Vi släppte ut hästarna i hagen och efter det gjorde jag alla stallsysslor. Skönt att ha de gjorda innan skolan. Så nu sitter jag här i soffan men ska alldeles strax hoppa in i duschen, fixa i ordning mig och sedan starta upp bilen så att den blir lite varm innan vi ska åka. Har ju kommit mängder av snö där jag bor så det gäller att gå ut till bilen i tid.

Enligt schemat slutar jag 15.20 men det kan bli ändrat beroende på vad vi ska göra under den sista lektionen. När jag har slutat åker jag direkt hem för att se hur det går för hovslagaren. Zille ska nämligen få lite nya skor!

Annars vet jag inte hur planen ser ut. Får se om det blir en uteritt eller inte. I så fall endast arbete i skritt. När jag är klar här hemma packar jag väskan och åker till Dennis. Ska bli mysigt!

Har ni några planer för idag? 😄

En bild från min snap, heter elincarlsson98 där om ni vill lägga till mig!

Gillar

Kommentarer

Felicia
Felicia,
Ser ut som ett väldigt trevligt stall 😃www.nouw.com/feliciaorrstenius
elincarlssonse
elincarlssonse,
Det är perfekt för oss, min pappa som har byggt 😄nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229