Godmorgon onsdag

Allmänt, Vardag, Ätbart, Drickbart

Godmorgon!

Onsdag idag och vi har fortfarande inte fått någon bebis. Däremot vaknade jag av att jag hade ont i magen i natt och behövde kissa oftare än vanligt. Hoppas att det händer något mer tecken snart. Men vi sov i varje fall alla 4 i sängen, precis som vanligt. Sotis (vår nya katt som följde med i husköpet) låg på min huvudkudde och Melvin vid fötterna.

Nu närmar sig klockan 9.30 och vid 10.45 har jag tid hos barnmorskan. Förhoppningsvis det allra sista. Vet inte om de gör en undersökning för att se hur mogen man är eller om det bara är något jag har fått för mig. Får se vad vi gör idag helt enkelt.

Efter mitt besök hos MVC ska jag göra några ärenden i Aneby. Förhoppningsvis hämta ut ett paket (det ska komma idag) och handla litegrann. Sedan åker jag hem till mina föräldrar. Hovslagaren kommer idag då Zille ska få nya skor. Det behövs! Denna skoning ska han även börja motioneras igen (WIHOOO) så det känns toppenbra. Hästarna har även fått börja sova inne nu efter x antal månader ute. De verkade tycka det var skönt då Zille låg ner och sov i spånet vid morgonfodringen. Sötnos!

Just nu. En kopp te, en kladdmuffins och Youtube innan det är dags att göra sig i ordning inför barnmorskan.

Gillar

Kommentarer

linafranzens
linafranzens,
När mitt väl drog igång så hade slemproppen gått i omgångar i några dagar. Vaknade upp i tisdags förra veckan och kände mig förstoppad och liksom mens-ontig som fan. Risig liksom. Hade kissat flera gånger under natten och sovit kasst. Låg i sängen och mannen hade armen om mig för jag kände mig så risig. Helt plötsligt måste jag hoppa ur sängen då mitt vatten gick! Och sen forsade det hela dagen med förvärkar som kom oregelbundet. Kom in till förlossningen på kvällen men fick åka hem och sov som en jäkla kratta, någon minut i stöpen innan nästa värk kom. Vår på förlossningen på eftermiddagen på onsdagen och blev inskriven och sen kom bebisen dagen efter.
Hoppas att värken och kissnödigheten är det vi tror det är, bebis som kommer snart!! ❤❤
nouw.com/linafranzens
elincarlssonse
elincarlssonse,
Åh, stort grattis till bebisen!!❤️ Får hoppas på att min bebis också är sugen på att komma ut snart 😆nouw.com/elincarlssonse
juliamalmgren
juliamalmgren,
hoppas du haft en bra onsdag! ❤️nouw.com/juliamalmgren
elincarlssonse
elincarlssonse,
Detsamma till dig! ❤️nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229