Godmorgon från vårt nya hus

Allmänt, Vardag, Drickbart, Hem & Inredning

Godmorgon!

Dagen gick verkligen i ett igår och efter den dagen var jag helt slut. Höggravid, köpa hus och flytta är påfrestande, haha. Så igår var vi inne i Tranås för att skriva på de sista pappren och faktiskt betala själva huset. Nu är det 100% vårt!

Så fort vi var klara på banken började vi köra flyttlass. När våra föräldrar hade slutat jobbet kom även dom och hjälpte till. Tur var väl det eftersom jag inte kan bära något tungt! Jag och mamma plockade i huset medan grabbarna fick ta de större och tyngre grejerna. På kvällen åt vi lite pizza allihop och runt midnatt var vi ”klara”. Fick i ordning på en hel del men det finns ju hur mycket som helst att fixa med. Men nu börjar ju den roliga biten!

Men idag är det en ny dag och Dennis är tillbaka på jobbet då han var ledig igår. Han gick upp strax innan 5 och efter det kunde jag inte somna om ordentligt. Men låg i sängen till 6 ungefär innan jag gick upp. Tog hand om djuren, bryggde kaffe och tog fram lite frukost.

Mina planer för den här tisdagen är att först plocka lite här hemma innan jag åker hem till mina föräldrar. Annars blir det nog mest fix i huset idag. Inte mig emot 🏡

Gillar

Kommentarer

linafranzens
linafranzens,
Gud vad roligt att allt gick så bra igår! Då hinner du boa på ordentligt hemma innan bebisen kommer! 😍nouw.com/linafranzens
elincarlssonse
elincarlssonse,
Ja, nu känner vi oss mer än redo 😍nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229