GHS

Allmänt, Resor, Evenemang

Igår var jag & mamma i Göteborg för att besöka Göteborg Horse Show. Alltid lika kul! I år beslöt vi ju oss för att skippa hotellnatten och i stället åka över dagen då jag inte kände för att lämna Milo så länge eftersom han fortfarande ammas en del, speciellt på nätterna. Men lika bra gick det!

Mamma hämtade upp mig vid 5.30 och då styrde vi bilen mot Göteborg. Först ett stopp i Jönköping för frukost på donken innan vi åkte till Scandinavium. Vid 9 satt vi bänkade inför första hoppklassen. I pauserna gick vi på mässan. Shoppade bara litegrann och mest var det till Milo, haha. Innan lunch var det Mounted Games games vilket alltid är lika kul att titta på. Höjdpunkten var dock finalen av världscupen, sådan spänning! Snacka om bra stämning i Scandinavium när Peder gick upp i ledning.

Vi var hemma igen runt 21 och då hade jag hunnit sakna Milo rejält. Fina fina killen! Blev ordentligt mys med mina killar när jag kom hem.

Har ni varit på GHS?

En film när Peder går upp i ledning, WOW 🇸🇪

Nästan imponerad över mig själv att detta var det enda jag handlade, haha! Kändes så mycket mer motiverande att lägga pengar på nytt golv till Milos rum. Gud så vuxen jag har blivit 😂 Blev i alla fall ett nytt grimskaft, en grimma till Zille som mamma köpte till mig, en gosedjurshäst till Milo från mormor, mössa till Milo och en tröja till Milo, även den från mormor. Gulligt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229