Gårdagens biobesök

Allmänt

Gårdagen blev verkligen lyckad. Vi bokade biljetter lite spontant till SF Bio i Jönköping. Så det blev en roadtrip dit. Var där runt 19 så då blev det Max Drive in... Sedan vid 20 började filmen. Vi kollade på Morran och Tobias - En skänk från ovan. Jag hade inte så höga förväntningar på filmen då jag innan har tyckt att det har varit lite för mycket. Men filmen förvånade mig faktiskt och vi satt och skrattade. Självklart är det ju too much, men de har lyckats med en bra och härlig film. Bakom humorn fanns det ett tydligt budskap med filmen som jag tycker var fint. Tycker ni om Morran och Tobias tycker jag verkligen att ni ska kika på den! Gör det på bio också, allt blir så mycket mysigare då!

Vi insåg igår att vi går på bio alldeles för sällan. Det är ju mysigt att köpa popcorn och sitta i dessa sköna stolar, speciellt de i Jönköping. Som ni hör blev det en lyckad kväll!

Började med Drive In...

Sedan handlade vi popcorn. Tyckte det var coolt att alla popcorn stod i värmeskåp så det var bara att välja vilken man ville ha.

Här kan ni även se trailern!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229