Friyay

Allmänt, Vardag, Zilverster

Godmorgon!

Min klocka ringde strax efter 6 idag. Upp, duscha, ansiktsmask, frukost och sedan bege sig till skola. Än så länge har jag haft en lektion och ett halvt hål. Har 2 lektioner till nu innan eftermiddagens håltimme. Tänkte ringa till mormor och morfar för att se om de är hemma. Är de hemma så tänkte jag åka dit och fika lite. Alltid lika trevligt!

Jag slutar sedan skolan vid 15.20 och vid 16 ska jag vara på salongen, samma som igår. Men idag ska jag göra fransar för första gången någonsin. Typ lite nervös, men hoppas att resultatet blir bra! Första gången har man ju ingen aning om vilken längd eller täthet som passar bäst. Ni får helt enkelt hålla tummarna för mig ✊

Det lär ta en stund och sedan åker jag hem. Fixar i stallet och rider ut Zille i skogen en sväng. I kväll kommer ett par kompisar till mamma och pappa hem till oss. Jag och Dennis spenderar kvällen hemma hos mig så det blir god mat och trevligt sällskap. Känns som en bra uppladdning inför balen i morgon!

Btw så känner jag mig inte fin idag, hehe. Eftersom jag ska göra fransarna i eftermiddag kan jag inte ha mascara och jag ville inte heller sminka ansiktet. Känns bäst och säkrast att komma helt osminkad och ren. Hmmm, överlever nog 😜

Såg att det var tävling i Bankeryd nästa helg... Så sugen på att åka dit! Det krockar dock med karnevalen på lördagen. På söndagen är lägsta klassen 110cm så i så fall kanske det bara blir en klass. Vreta har tävling ute nu på söndag. Vill sååå gärna tävla! Får överväga det, men det känns som att det kanske blir lite mycket med bal på kvällen och sedan tävling morgonen efter... En bild från senast vi var i Bankeryd. Då hoppade vi en 100cm klass med 0+0 fel men lite för långsamma för placering. Är han inte söt?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229