Fredagsmorgon

Allmänt, Melvin, Vardag, Drickbart

Godmorgon på er!

När Dennis åkte till jobbet gick jag upp, satte igång kaffemaskinen, tog hand om djuren, åt frukost och sedan åkte jag till mamma och pappa. Sotaren var här så jag släppte in honom. Nu har han dock åkt och jag kan starta min dag på riktigt!

Under förmiddagen är planen att Zille ska ridas ut en väldigt lugn runda. Efter det ska jag börja packa och putsa inför morgondagens tävling. Ska bli roligt! Är det någon av er som ska till Vreta? Tycker det är en trevlig tävlingsplats. Eller det var åtminstone det när vi tävlade inomhus där sist. Ganska mycket anmälda ekipage också så det blir en rolig tävlingsdag. Så under dagen ska jag alltså förbereda inför morgondagen.

Utöver det ska stallsysslorna göras, mail ska skickas, jag ska skriva ner nya idéer och om det blir tid över ska jag gå en sväng i hagen. Ta bort sten och pinnar som ständigt kommer fram. I kväll ska jag åka hem, laga Dennis favoritmaträtt och så ska vi bara MYSA framför Fångarna på fortet. Kan inte tänka mig en bättre fredagskväll!

Morgonens kaffe och morgonens Melvin!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229