Fredag + Lördag

Allmänt, Ätbart, Graviditeten, Livet på landet

Vi hade en bra fredag igår. Dennis slutade tidigt så han hann med att göra mycket här hemma innan jag kom hem. När jag kom hem myste vi i soffan en stund innan det var dags att påbörja sista maten i detta huset, nämligen en hemmagjord pizza. Hur god som helst! Åt världens största bit också, MUMS! Efter det blev det mys framför Fångarna på Fortet innan vi lade oss. Bra kväll helt enkelt!

Idag är det en ny dag och för första gången på länge har jag sovit dåligt. Vaknat i princip varje timme... Inte alltid det skönaste att sova med den här stora kulan. Har varit lite mycket med allt ett tag så kanske är det en bidragande faktor. Ska bli så skönt när flytten är gjord så vi kan landa ordentligt och även känna mig redo för bebis. Hade vattnet gått nu innan måndag hade jag inte känt mig alls lika förberedd som om det sker på tisdag. Så vi håller tummarna! Känner dock inget att det skulle vara på G, så att han skulle vara ute om 48 timmar känns ganska långt borta, vilket vi hoppas på! Då hade alla planer gått som förväntat 😉

Men vid halv 8 idag gick jag och Melvin upp. Gick ut, var i trädgården en stund och gav även Kerstin frukost. Sedan skulle katterna ha sitt och släppas ut. Nu har jag precis ätit dagens första frukost. Var så hungrig när jag vaknade så var tvungen att äta direkt, tänker att det får bli en andra frukost när jag har väckt Dennis. Klockan är just nu 8.30 och jag har lovat att väcka Dennis vid 10. Det blev inget jobb för honom idag så han förtjänar en sovmorgon. Fram tills dess tänkte jag plocka lite här hemma.

Annars är dagens planer att runt lunch åka hem till mina föräldrar. I kväll kommer det ett par kompisar dit och då ska vi fira mig en sväng, så kul! I morgon fyller jag ju faktiskt hela 20 år. Det blir roligt!

Gårdagens kvällsmat.

Detta visar Preglife idag, vi är alltså redan nere på ensiffrigt!

En liten bild från när vi var ute i trädgården i morse.

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
Blir så glad av din fina blogg!! & gölj gärna min finis, hade gjort mig superglad!! kram😘nouw.com/sarafogelström
elincarlssonse
elincarlssonse,
Vad glad jag blir! 😍 Kram! 💚nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229