Fredag & lördag

Allmänt, Vardag, Ätbart, Milo

Igår var det fredag & då hade vi planerat in att åka till simhallen med Milos farmor, faster och sedan alla hans kusiner. Vi träffades vid Eksjö simhall vid 11 och sedan åkte vi därifrån runt 15. En riktigt lyckad dag med mycket bad & en fikapaus. Milo var pigg och glad hela tiden, han älskar ju att bada. Myskillen!


Efteråt hämtade vi ut ett paket med Milos nya vinteroverall & vantar. De satt perfekt så nu håller han sig varm i vinter! Sedan en sväng förbi mina föräldrar innan det var dags att åka hem för fredagsmys. Gjorde fläskfilégryta här hemma & sedan blev det lite godis framför Idol när Milo hade somnat. Bra fredag!


Den här lördagen började med en kopp kaffe i sängen innan vi gick upp för att äta frukost. Dennis gick sedan ut för att fixa massa grejer medan vi åkte till stallet. Red ut en sväng på Zille och fixade lite. Mysigt!! På eftermiddagen kom mina föräldrar till oss och då åkte vi in till kyrkogården för att titta på alla ljus. Dennis tände ett ljus hos sin mormor också. Sedan köpte vi med oss kinamat som vi åt hemma hos oss. En mysig kväll som avslutades med lite glögg ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229