Fredag & Lördag

Allmänt, Milo

Igår och idag har det verkligen varit full fart. Plus en bebis som är svår att söva. Han som vanligtvis somnar vid 20 var ikväll vaken till 23.15...

Igår spenderade vi förmiddagen i Tranås. Gick på stan, hälsade på mammas jobb och sedan blev det storhandling ihop med gudmor. Så trevligt och även välbehövligt med hjälp! Att handla med bebis själv är inte helt lätt 😂 Sedan hem, äta lunch, min vän lämnade hennes bil hos oss, sedan fixa stallet, rida Zille och på kvällen var det kalas för en vän till familjen. Tacos och rabarberkaka, mycket gott!

Idag däremot spenderade vi förmiddagen hemma. Dennis skruvade med vår väns bil och började trimma i trädgården. Sedan blev det spontant en sväng till Jönköping. Köpte virke och sånt till renoveringen av hallen. Det blev även en sväng till Biltema för att köpa lite nödvändigt som vi behövde. Milo fick en leksak så han blev också nöjd!

Sedan hem, lasta av allt vi köpte, sedan fick vi lite besök och efteråt tog vi en kaffe innan vi åkte till mina föräldrar. Jag red Zille på kvällskvisten och det gick väldigt bra! Toppennöjd! Lördagen avslutades med grill här hemma. Svårslaget!

Nu är det äntligen dags att sova!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229