FREDAG

Allmänt

Godmorgon på er!

Fredag och den 2 december idag. Snön ligger kvar så julkänslan börjar verkligen komma nu. Oavsett vad är det riktigt skönt att det är fredag och snart helg. Har en otroligt rolig helg framför mig så allt känns toppen. I kväll ska vi äta julbuffé, i morgon är det kalas för Dennis och på söndag fyller Dennis år.

Idag går jag dock heldag i skolan. Men den kommer nog gå relativt fort. Under den långa håltimmen ska vi träna på koreografin till julshowen i skolan, så det kommer gå fort. Vi ska även fixa fika tills sista lektionen. Så denna dag känns ju inte allt för jobbig.

När jag kommer hem ska jag fixa i stallet direkt och gå en promenad med hästarna. Efter det ska jag måla naglarna röda och ta på mig en klänning innan vi åker in till Tranås. Ska bli hur gott som helst med julmat. Vi äter på M.O.As i Tranås. Ett riktigt mysigt ställe!

På tal om julstämning så har även mitt skåp JUL. Orkade inte slå in skåpet eller göra något avancerat, så lite sådana här satte jag på hur som helst. Lite gulligt ändå. Måste dock sätta dit en till då det ser lite tomt ut nere i hörnet, haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229