FREDAG

Allmänt

Godmorgon på er!

Fredag idag och det känns så skönt. Lite för mycket press i skolan dock för att kunna njuta av den än. Skrev precis ett prov i entreprenörskap som jag tror gick bra! Under dagens raster blir det att kolla över manus till dagens podd. Spännande! Hoppas att resultatet blir bra så att vi slipper göra om det.

Går lång dag i skolan idag. Börjar vid 8 och slutar vid 15.20. Efter det åker jag direkt hem, testar att skritta ut Zille med hack, fixar stallet och sedan åker jag till Dennis. Vi får väl se hur underlaget är idag. Är inne i en period där det är väldigt svårt att motionera hästarna på ett bra sätt. Det är kallt men ingen snö vilket resulterar i att det är hårt överallt. Men det får bli skritt och eventuellt lite trav om underlaget tillåter. Känns dock rätt lagom när vi ska testa ett rida bettlöst för första gången.

I kväll är det fredagsmys som gäller. Så himla härligt. Kolla på Fångarna på fortet, äta godis och mysa. Älskar känslan av att krypa ned i soffan med Dennis en fredagskväll. Bästa! ❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229