Weekend vibes

Allmänt, Vardag

Fredagsmorgon och dimman hänger som ett täcke där vi bor. När Dennis gick upp strax innan 6 var det kolsvart ute. Tar ett tag innan man vänjer sig. Men jag låg kvar i sängen till 7-7.30 och sedan gick jag upp. Myste med katterna, åt frukost och sedan fick jag ett samtal om att rörmokaren skulle komma. Så i skrivandets stund är han här och jag väntar på att han ska bli klar. Smidigast vore ju om han blev klar innan jag åker till jobbet.

Idag jobbar jag från 10-16. Mitt första vanliga pass där jag inte provjobbar på samma sätt. Lite pirrig fortfarande att gå till jobbet, men det blir bättre för varje gång. Längtar tills man är van och kan det mesta. Det är fortfarande mycket nytt att lära sig, men jag lär mig något nytt vid varje arbetstillfälle. Så det känns ändå väldigt bra.

När jag slutar vid 16 åker jag raka vägen hem till mamma och pappa. Stallsysslorna ska göras och Zille ska ridas. Efter det skulle jag behöva handla något som vi kan äta i kväll. Sedan väntas det Idol och fredagsmys. Det ser jag fram emot! Helgen känns lite oklar än så länge. Vi får helt enkelt se vad som händer!

Bild: Pinterest

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229