Förväntansfull

Allmänt, Ätbart, Resor

Söndagskväll och det är alldeles strax dags för oss att sova. Har varit en fartfylld söndag med mycket bilåkande så man är ganska trött just nu.

Började dagen med två promenader. Först gick jag ensam en sväng bredvid havet innan frukost. Efter frukosten gick jag och Dennis en promenad. Gick en mysig runda först bredvid vattnet och sedan stannade vi i några affärer i Köpingsvik. Köpte bland annat lite presenter till mamma och pappa!

Sedan njöt vi i solen en stund, åt jordgubbar med mjölk och sedan packade vi in i bilen. Sa hejdå till svärföräldrarna som vi har spenderat helgen med och sedan åkte vi till Färjestaden. Köpte 2 Baden-Baden stolar som mamma och pappa skulle ha, men sedan blev vi så sugna att vi köpte ett par till oss själva med. Tycker att de är både fina och sköna!

Sedan började vår resa hemåt. Lyckades åka fel efter Kalmar så vi åkte största delen på små, dåliga vägar. Haha, vi är så bra på att åka fel. Känns som att det händer oss exakt varje gång?? Men hem kom vi i varje fall. Tog en fika ihop med mamma och pappa, sedan mockade jag boxarna och åkte till huset. Tanken var att rida Zille när vi kom hem men klockan blev tyvärr alldeles för mycket. I morgon får han ridas efter jobbet!

Nu under kvällen har vi fixat med alla nya saker, duschat och ätit kvällsmat. Till det drack vi min hemgjorda rabarbersaft som är SÅ god! Kan dela receptet här i morgon då jag såg intresse för det i kommentarsfältet. Kul!

I morgon ska jag provjobba på ett företag och sedan får vi se om det leder till ett vikariat. Förväntansfullt och pirrigt förstås! Dags att ladda upp nu, godnatt ❣️

Finns det något godare än svenska jordgubbar?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229