"Förvänta dig att bli kallad h*ra..."

Elin, Åsikter, Tankar

Idag var jag på en väldigt annorlunda jobbintervju. Hade tänkt mig ett trevligt extrajobb så idag gick jag dit för en intervju. Men så fel jag hade!

Under intervjun säger han att jag skulle förvänta mig att bli kallad h*ra på jobbet. Jag blev helt stum till en början. Vem säger ens så på en arbetsintervju? Sedan fortsätter han med att man ska acceptera att bli kallad detta på sin arbetsplats för att det ska vara service. När han sedan frågade om jag var intresserad av jobbet sa jag nej och förklarade även anledningen. Tog sedan i hand och gick därifrån.

Det jag blir förvånad över att det fortfarande sker 2017. Att en chef säger på en arbetsintervju att du får förvänta dig att bli kallad h*ra. Jag förstår att det kan vara ett problem i den branschen med människor som har fått i sig lite för mycket alkohol (dock är det aldrig accepterbart). Men det allra sjukaste är att denna arbetsplats inte ens försöker göra något åt problemet. Mannen verkade helt lugn över att hans anställda blev kallade för h*ror när de står i entrén, plockar i disken eller står i baren. VARFÖR lägger man inte ned resurser på att få varje arbetsplats till en trygg miljö för varje anställd? Svårt att förstå hur man ska acceptera ordet h*ra bara för att man är kvinna och jobbar i service? Usch, blir illamående.

Nu ska jag söka vidare efter andra jobb. Är hellre arbetslös än jobbar på ett sådant ställe. Har alldeles för mycket respekt för mig själv!

Jag tänker FAN inte ta någon sådan här skit. Det hoppas jag att ni inte heller gör. Ni är alla värda så mycket bättre! ❤️

Om ni undrar varför jag använder * i texten är för att jag inte kan alla Nouws regler utantill. Bättre att vara på den säkra sidan!

Likes

Comments

LisaDavidsson
LisaDavidsson,
What?! Det är verkligen inte okej! De borde ju istället kasta ut dem som beter sig så..nouw.com/lisadavidsson
elincarlssonse
elincarlssonse,
Jaa, absolut jag håller med dig! Kommer aldrig förstå logiken i det han sa. Tragiskt att det kan se ut så här på vissa arbetsplatser när vi har gått in i 2017.. ❤️nouw.com/elincarlssonse
Ellen
Ellen,
Men herregud! Blir arg bara jag läser!ellenshorselife.blogg.se/
Ellen
Ellen,
Och måste bara tillägga, otroligt bra gjort utav dig att säga det & tack nej!ellenshorselife.blogg.se/
elincarlssonse
elincarlssonse,
Japp visst blir man arg! Trodde knappt mina öron när jag hörde vad han sa. Känns som en så skev kvinnosyn som jag aldrig har upplevt innan!! 😳Tack 💓nouw.com/elincarlssonse
Write a comment...
IP: 82.99.3.229