Första dagen själv

Allmänt, Vardag, Milo

Godmorgon!

Måndag idag och även den 1a oktober. Tycker att det känns väldigt bra med en ny månad. Jag är ju mammaledig så i år ska det bli lite mysigt med kyla och mörker. Massa mys inomhus, varm choklad och tända ljus. Mys!!

Men ny månad innebär även en stor förändring för vår lilla familj. Dennis har idag gått tillbaka till jobbet efter en månad hemma med oss. Det har varit helt underbart att han var med i en månad i stället för 2 veckor. Jag känner mig väldigt mycket säkrare i min mammaroll och vet hur jag ska göra, det känns bra nu när vi ska vara själva. Bara att gå ut till djuren eller att ta fram frukost blir ju en procedur. Men det har gått väldigt bra än så länge!

Jag och Milo somnade om när Dennis åkte till jobbet och gick upp runt halv 9 i stället. Nu är klockan halv 10 och Milo har somnat i soffan. Jag dricker kaffe och har precis ätit upp dagens frukost.

Idag har vi inga fasta planer vilket känns skönt så här första vardagen i vårt nya liv. Tänkte ringa några samtal nu, dricka upp kaffet och sedan blir det en promenad under förmiddagen. Sedan ska jag försöka laga någon mat. Vet inte om jag åker till stallet under eftermiddagen och åker hem lagom tills Dennis kommer hem från jobbet. Skulle gissa på att han kommer sakna Milo idag på jobbet!

Har ni något roligt inplanerat idag?😆

Milo innan vi skulle gå ut för att ge kaninen frukost, ge katterna frukost & släppa ut dem och även låta hunden kissa i trädgården. Hur mysig är han inte?

Gillar

Kommentarer

josefinelouise
josefinelouise,
men så söt! och vilken häftig header du har, jättefin verkligen 😊 nouw.com/josefinelouise
elincarlssonse
elincarlssonse,
Tack så jättemycket!🤗nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229