Första dagen i mars

Allmänt, Vardag, Milo

Mars månad är nu här och det är dags att invänta våren. Äntligen en vårmånad! Trots att SMHI visar att det snart kommer snö igen har jag vårkänslor, hehe.

Bloggade inget igår för jag var så himla trött. En uppdatering om hur det går för Milo att sova i egen säng så går det över förväntan. Han vaknar runt 3-4 på natten och då lyfter jag över honom till vår säng, liggammar och sedan somnar vi om. När han har vant sig mer vid att sova själv kommer jag försöka söva om honom vid bröstet och sedan få honom att sova resten av natten i sin egna säng. Men ingen stress! Tycker det är mysigt att få ta honom till vår säng mitt i natten. Men det går bra än så länge!

I onsdags hade vi min vän och fd kollega Elise hemma hos oss. Det var SÅ mysigt! Vi borde verkligen träffas oftare och jag hoppas att vi håller i det löftet nu. Vi åt tacos, myste med Milo och sedan blev det mys i soffan med kaffe & delicatobollar. En väldigt lyckad kväll helt enkelt!

Igår gjorde vi inget speciellt. Gick promenad i det fina vädret och fixade med sysslor hemma innan vi åkte till stallet. Hade typ 0 energi igår, var så trött! Men fixade stallet och red ett pass på Zille ändå. Han var pigg men valde ändå att jobba största delen av passet i skritt. Det gav resultat och han jobbade fint hela vägen med skänkelvikningar och öppnor på grusvägarna.

MEN idag är det fredag och första dagen i mars. Vi började dagen som vanligt med frukost och sedan en promenad med vagnen. Milo sover fortfarande så jag passar på att sitta lite vid datorn. Ska beställa fraktsedlar till saker vi sålt på Tradera och fixa lite här hemma. Sedan ska vi åka till stallet. Zille vilar idag men behöver mocka, fixa vatten och städa i sadelkammaren. Blir lite städ och rensning i sadelkammaren varje dag, man hinner inte så långt innan han vaknar i bland 😉

I kväll blir det fredagsmys!

En liten Milo som är så glad över sin sittvagn, gullis!

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
juliamalmgren,
Men alltså hur söt 😍nouw.com/juliamalmgren
elincarlssonse
elincarlssonse,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229