Första dagen

Allmänt, Ätbart, Resor

Första dagen på vår semester och klockan närmar sig nu 22. Vi är dock ganska sega så tänkte snart göra oss i ordning och lägga oss. Det blir ju verkligen en heldag med fix innan man känner sig helt på plats.

Vi åkte hemifrån innan 10, stannade på donken i Nybro för lunch och sedan åkte vi resten av vägen till Köpingsvik. Ett par bekanta bor på campingen bredvid så de var snälla och hjälpte oss att sätta upp förtältet. Så det gick väldigt smidigt! Dock väldigt varmt också.

När allt var uppe började vi möblera, fixa i förtältet och sedan var det dags att fylla upp kylskåpet. När det var gjort begav vi oss till havet. Så himla nära husvagnen så det är smidigt. Blev ett dopp innan vi torkade i solen. Så himla skönt! I morgon blir det mycket sol och bad.

Efter det fixade vi ännu mer i husvagnen innan vi började med kvällens mat. Blev grillade kebabspett och potatissallad. Mums!

I skrivandets stund myser vi i förtältet med lite godis. Snart blir det sängen! Hoppas att ni alla har haft en bra dag ☀️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229