Första advent

Allmänt, Ätbart

Söndagskväll och klockan blev alldeles för mycket! Dags att sova nu för att orka upp till jobbet i morgon. Men först vill jag kika in här för att uppdatera om min första advent!

Det första jag gjorde idag var att fodra hästarna, somna om, släppa ut de i hagen och sedan inta frukost. Lite senare red jag ett konditionspass på Zille och vi jobbade på riktigt ordentligt. Väldigt nöjd!

Efter det åkte vi hem en sväng och sedan vidare till Jönköping. Shoppade saker till hemmet, lite julklappar och sedan kollade vi in det nya Asecs. Fint! Blev även en lunch på Chop Chop, alltid lika gott.

Sedan åkte vi hem till mamma och pappa. Vi fixade stallet och sedan tog vi en fika ihop med dem. De har varit i Göteborg i helgen nämligen så det var mysigt med en fika. Lussekatter och kaffe!

När vi kom hem lagade jag mat och avkalkade vår Tassimo maskin medan Dennis satte upp de nya plafonderna vi köpte idag. Vi har i princip inte haft några taklampor på övervåningen så det känns skönt! Nu ska vi dock sova och ladda upp inför Dennis födelsedag i morgon, det blir mysigt! ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229