Fika & Tjejsnack

Allmänt, Ätbart

Landat i sängen efter värsta bra torsdagen. Det är tyvärr alldeles för sällan som man umgås med kompisar. Men det blir lätt så när man har annat som tar mycket tid. Men jag tror det gör att man uppskattar sina vänner ännu mer. Idag fick jag spendera denna torsdag med min fina vän Tilda. Vi spenderade lite tid i huset först, gav henne julklappar och sedan åkte vi till Thimons i Aneby. Aldrig fikat där tidigare men det var hur mysigt som helst. Där fikar vi gärna fler gånger! Som alltid när vi umgås med varandra så är det tjejsnack. Oftast pratar vi om allt mellan himmel och jord. Härligt att bara äta gott och prata om vad som helst!

Efter det släppte hon av mig i huset så då tog jag hand om kaninerna och packade lite saker innan jag styrde bilen hemåt. Väl hemma började jag kolla runt på lite jobbannonser, balklänningar och fortsatte att titta tillbaka på mitt 2016. Del 3 och 4 kommer i morgon. Del 1 finns HÄR och del 2 HÄR!

Kvällen spenderade jag sedan i stallet. Tvättar schabrak för fullt just nu då jag vill ha det överstökat tills Zille ska sättas igång igen. Sedan mockade jag bara då mamma hade fixat resten av alla stallsysslor. Snällt! Pappa håller på att renovera mitt "mittenrum" och det börjar komma i ordning nu. Tror det kommer bli hur fint som helst! Under kvällen tog vi det bara lite lugnt i soffan här hemma. 

Nu ska jag stänga ned datorn och SOVA. GODNATT! ❤

Min bästavän 💓

Gott fika!

En bild som jag tog från Tilda på Snapchat 😉

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229