Fika och kattungar

Allmänt, Vardag, Uteritter

Landat i sängen igen efter en riktigt bra och härlig måndag. Eftersom jag letar nytt jobb nu så har jag några lediga dagar. Lite som semester mellan vikariatet och nästa jobb. I morgon ska jag på en arbetsintervju, så håll tummarna för mig!

Morgonen spenderade jag med katter och kaniner här hemma. Åkte sedan hem till mamma och pappa för att släppa ut hundarna. Vet inte om ni förstår paniken men en grävling kom och sprang förbi oss. Ropade på hundarna direkt så de fick gå in, grävlingar är inte att leka med!

Sedan spenderade jag dagen hos mormor och morfar. Fortsatte målningen men ska dit i morgon igen. Måla tar tid, men bra blir det minsann.

Efter det var det dags att rida Zille. Han gick ett galopppass i skogen. Kändes som att vi var lite överallt, men jag är ändå nöjd. Det var ett härligt ridpass i skogen och han kändes både pigg och glad. I morgon blir det ett pass i paddocken!

Nu i kväll kom mamma och pappa hem till oss. De fikade och kollade på kattungarna. Lika busiga som alltid! De har även fått på sig sina halsband + namnbrickor idag. Så söta!

Men nu ska vi sova, godnatt ❣️

Fina Zille idag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229