En tur till IKEA

Allmänt, Ätbart, Hem & Inredning

Hej på er!

Först tog vi en sovmorgon här hemma då vi kom hem ganska sent efter gårdagens cruising i Tranås. Men det var en väldigt trevlig kväll trots vädret. Så idag startade vi dagen omkring 10-10.30 genom att äta frukost och sedan blev vi sugna på att ta oss till Jönköping en sväng. Kanske sista innan bebis kommer! Sagt och gjort. Vi lämnade av Melvin hos mina föräldrar och tog in hästarna innan vi styrde bilen mot Jönköping.

Vi var bara inne i 3 butiker idag, men det räckte gott och väl. Vårt huvudsakliga mål var ju att titta efter lite grejer på IKEA till det nya huset. Men innan dess var vi inne på XXL och Biltema då Dennis var ute efter en cykel. Väl på IKEA åt vi middag på restaurangen och sedan gick vi rundan runt hela varuhuset. Vi fick med oss ett nytt köksbord + 4 stolar och även gardinstänger + tillbehör till alla fönster. Det blev en hel del då huset är stort. 13 fönster har vi i det nya så det blev ju en hel del saker. Köksbordet och stolarna kommer bli hur bra som helst. Det vi har just nu är så slitet och inte så fräscht längre. Så det blir väldigt skönt att slippa flytta med sig det!

Sedan tog vi en sväng förbi mina föräldrar för att hämta upp Melvin, ta en fika och även hämta vår ena bil. Direkt när vi kom hem fyllde vi Dennis Caddy FULL med skräp som han just nu är iväg och slänger. Jag däremot tänkte uppdatera er och sedan packa någon flyttkartong till.

En bild på dagens lunch. Hur gott som helst!

Sedan gardinstängerna + tillbehören... Blev en hel del!

Sedan en del kartonger också förstås!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229