En ledig dag

Allmänt, Drickbart, Melvin

Söndag idag och jag sitter i soffan med en kopp kaffe. Tog en välbehövlig sovmorgon så jag gick upp vid 9. Släppte ut katterna, kissade Melvin och gjorde en kopp kaffe. Melvin har somnat om bredvid mig här i soffan. Dennis sover fortfarande så jag tänkte sitta med datorn en stund innan jag väcker honom. Behöver redigera filmerna från igår och även skriva ett inlägg om gårdagens resultat. Det kommer upp här under dagen!

Som ni kanske märkte uteblev uppdateringen igår. Vi var iväg på tävling från 9-16, då hann vi även med ett snabbt stopp på Donken för lite käk innan vi åkte hemåt. När vi kom tillbaka till stallet släppte vi ut Zille i hagen, gav hästarna lunch, packade ur transporten och sedan gjorde vi alla stallsysslor. 1,5 timme senare, alltså vid 17.30 var vi iväg på kalas. Lade oss i sängen vid midnatt så det var full rulle hela dagen. Helt slut så jag somnade som en stock utan att uppdatera er.

Men idag är det en ny SKÖN söndag. Vi har inget speciellt planerat utan ska fixa lite här hemma. Tvätta, städa, umgås med djuren, byta däck på min bil osv. Eventuellt ska Dennis spela innebandy i kväll och jag ska till stallet någon gång under dagen. Hästarna tar det lugnt idag men stallsysslorna ska göras. Det visar regn hela dagen idag men om det är uppehåll kanske de får gå var sin promenad. Annars gör vi det i morgon!

Nu ska jag mysa vidare med Melvin och sedan börja förbereda dagens inlägg!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229