En kaffe på baksidan

Allmänt, Drickbart, Livet på landet

Hej på er!

Vi hade en riktigt trevlig kväll igår. Efter att jag & Dennis badade så åkte vi hem till mamma och pappa för en grillkväll. Riktigt mysigt och gott!

I morse gick Dennis upp runt 7 då han jobbar en sväng även idag. Jag och Melvin myste väl till halv 8 innan vi gick upp. Det blev först en kaffe på baksidan i solen. Tycker det är så mysigt att sitta där på min stol med en åker som utsikt. Sedan plockade jag fram lite frukost som jag åt i skuggan medan Melvin låg i gräset och tuggade på ett hundben.

Nu tänkte jag fixa lite med bebisgrejerna där uppe. Plocka fram lite väskor som ska packas till BB, fixa bebisens kläder och lite. Har alltid sagt att BB-väskorna ska vara färdigpackade när vi går in i vecka 30. Då vill jag liksom vara redo, ifall. På tisdag går vi in i vecka 29, så det närmar sig verkligen. De sista sakerna till väskan ska vi dock köpa i Ullared, men jag ska åtminstone se vad vi har hemma.

Lite senare åker jag hem till mamma och pappa. Chillar, fixar i stallet och förhoppningsvis longerar jag Zille i eftermiddag. SMHI visar att det ska bli molnigt, hade varit skönt att komma undan den extrema värmen litegrann i varje fall. Utöver detta behöver vi handla hem mat inför veckan som kommer, men det blir en ganska chill vecka på jobbet så det är endast 2 matlådor som behövs. Skönt!

Visst ser detta väldigt mysigt ut?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229