En bättre fredag

Allmänt, Vardag, Drickbart

Trots att det blev i princip ingen sömn i natt så känns detta som en bra fredag. Det är sol och blå himmel men lite mer lagom varmt än vad det var igår. Så skönt!

Idag gick jag upp runt 6.30 när Dennis hade åkt till jobbet. Åt frukost framför Youtube och sedan började jag fixa med dagens första uppdrag. Idag var det svalare i huset så jag kände att det ändå gick att greja lite utan att bli helt svettig. Så nu under morgonen spelade jag in en video till YT och packade två flyttlådor med bara bebisgrejer. Sådana grejer som inte behövs de första veckorna. Tror nog materialet blev ganska bra, får se hur resultatet blir under helgen när den ska redigeras.

Sedan drog jag på mig en klänning och åkte hem till mamma som har semester just nu. Om en liten stund ska vi ta in hästarna för deras lunch & vila och efter det ska vi in en sväng till Tranås.

I kväll ska vi iväg till min morbror med familj. Min kusin fick barn för några veckor sedan så vi ska få träffa henne för första gången idag. Jag & Dennis ska även fotograferas en sväng då min morbror är fotograf. Hoppas på några fina bilder ihop med magen!

Alltså den här drickan är såå god, hade gärna druckit en idag 💚

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229